2017. november 27., hétfő

Elutaztunk :)

Sokat gondolkodtam a címen. Először azt írtam volna, hogy wellnessezni voltunk - de az annyit jelentene, hogy pihentünk, aztán gondoltam a 'pár napos kiruccanás' címre, de az is a pihenést helyezné előtérbe. Egy szó, mint száz: elutaztunk :D
Ez volt az első olyan wellness, ahova kisgyerekkel mentünk. Jöttek velünk a barátaink is, ahol a kislány pont egyidős Zsombával, így a gyerektársaság megvolt. (mielőtt azt hinnétek, hogy együtt terveztük a babát - ez ugye alapból sem lehetséges a koraszülés miatt - elárulom, hogy Judit a kórházi szobatársam volt, ott ismertük meg egymást :)

Kicsit sem tudok pihenésről beszámolni :D

Nem tudom, van-e még egy ilyen gyerek, mint Zsombor, akinek nem tetszett a medence. Nyilván később azért jobban megszereti majd, most nemigazán barátkoztak össze. (mármint a víz Zsombával)
Így a nagy wellnessezésből az lett, hogy a napi 1 pancsi egy 10 perc egy helyben ücsörgésből és 'szenvedésből - nyafogásból' állt (ami alatt reménykedtem, hogy majd most jobb lesz). Egy tapodtat sem mozdult, egy helyben várta, hogy történjen valami (leginkább hogy vegyük ki ebből a nedves izéből). Próbálhattuk bármit, nem nyűgözte le ez a lucskos környezet.

Így mi sem tudtunk nagyon kikapcsolni, mivel az egyetlen hely, ahol jól érezte magát, a játszószoba volt. Imádta a nagy műanyag hernyót, amiben fel-alá mászkált, a pici csúszdán szerette ha lecsúsztatjuk, imádta a nagy játékteret, a hatalmas autópályás szőnyeget (amin nézegette az állatokat), valamint a sok új játékot. Főleg a monumentálisabb játékokért volt oda. 
Mi pedig (kötelességtudó szülőkként) asszisztáltunk a játékszobás élményhez, aminek az lett a következménye, hogy a mi pihenésünkre semmi idő nem jutott :D

Egy dolog van, amit biztosan tudok: A Danubius Hotel Bük a legtökéletesebb választás a gyerekeseknek, mivel külön babamedencés részlege van (világító barlanggal, állatokkal - amik szájából spriccel a víz és mini csúszdával), valamint ami a legfontosabb - all inclusive ellátással. (Azt mindenki tudja, hogy egy gyerek sosem akkor éhes, amikor a svédasztal van, így viszont van reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora.)
Az állandó ételkínálat egy áldás, Zsoma előszeretettel ette degeszre magát :D /az már részlet kérdés, hogy amint ő megtelt, rögtön jött a nyűglődés, hogy menjünk.../

Összességében, azért jó volt a kis kiruccanás (még ha nehézkes is volt), az biztos, hogy sokat tanultunk belőle.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése